Speriat că pâinea îngrașă, un român mănâncă 40 de mici zilnic, dar fără pâine

Dietă ambițioasă pentru un român care a auzit că pâinea îngrașă. Omul a decis să elimine pâinea și mânâncă 40 de mici pe zi, doar cu muștar. El spune că e adeptul dietelor inteligente. Mănâncă 10 mici la mesele principale și câte 5 mic ca gustare, la 11:00 și la 16:00. El nu mănâncă niciun mic după 18:00, pentru că a auzit că seara se depune tot.

Românul a dezvăluit că a citit pe internet un studiu care spune că românii consumă în medie 96 de kg de pâine anual, care în total au 260.000 de calorii. El a calculat că fără aceste calorii va slăbi 37 de kg pe an, și în 8 ani va atinge greutatea lui optimă: 65 kg. El recunoaște că e foarte greu fără pâine, așa că mănâncă biscuiți, gogoși sărate sau croasante, că altfel îi vine rău de la atâția mici.

El nu slăbește și e convins că bagă făină în mici, altfel nu se explică. Același bărbat a dat câteva sute de lei pe un aparat care scoate glutenul din pâine, ca să nu mai fie balonat. Aceste mituri sunt contrazise ferm de cei de la emisiunea Poftim Știință, care susțin că jurnaliștii care publică asemenea studii caută senzaționalul și exagerează, probabil ca să mănânce și ei o pâine.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 iunie 2021 11:15
Citește mai mult despre: mici pâine

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult