Credeai că într-o corporaţie nu poţi regăsi feeria Sărbătorilor? Mai multe multinaţionale cu sediul în Bucureşti au decis, încă de azi, înlocuirea lanţurilor cu beteală multicoloră. Astfel, voioşii directori îşi pot ţine angajaţii legaţi de birouri în continuare, dar într-o atmosferă mult mai festivă.

corporatist_legat_cu_beteala.jpg
"Ce pot să zic, beteala e mult mai comodă, nu-mi roade încheieturile ca lanţul ăla greu şi arată excelent. Dar durează mai mult s-o dezlege atunci când mi se dă voie la WC", spune Aurel Găgescu, Junior Senior Account Discount Accounting Sales Officer la o companie din Pipera.

O altă găselniţă de sezon a şefilor, foarte bine primită şi ea, a fost să anunţe concedierile şi absenţa primei de Crăciun pe melodiile unor colinde îndrăgite.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 16.12.2016 18:41 Monden

National Cinematografic