Sport.ro, dat în judecată de un cititor! Acesta se plânge că nu a rămas prost, deşi a dat clic

Redactorii site-ului sport.ro sunt acuzaţi de înşelăciune, fiind acţionaţi de curând în instanţă de un cititor nemulţumit. Acesta susţine că, deşi a dat clic în repetate rânduri pe titlurile care îi promiteau că va rămâne prost, nu a rămas prost, ba chiar s-a simţit puţin mai deştept. Astfel de tactici necinstite, susţin avocaţii cititorului, aduc grave deservicii acelor oameni care chiar îşi doresc să rămână proşti.

Sub protecţia anonimatului, cititorul sport.ro a declarat: “Încerc de mulţi ani să rămân prost, ca să nu mai aibă lumea atâtea aşteptări de la mine. Vă puteţi imagina cât m-am bucurat când am văzut acel titlu: ‘Dă clic!!! Ai să RĂMÂI PROST!!!’ Am dat clic o dată, de două ori, nimic. M-am gândit că trebuie să insist, am pierdut o zi întreagă din viaţă dând clic, like şi share. Medicii mi-au confirmat ulterior că eram la fel de inteligent, dacă nu chiar un pic mai inteligent, pentru că şi din experienţa asta am învăţat ceva.”

Acest caz este doar vârful aisbergului, susţin experţii în media, care au reproşat în trecut redactorilor sport.ro faptul că “IMAGINEA care a şocat ÎNTREAGA ROMÂNIE” a şocat de fapt doar trei, maxim patru persoane.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
13 ianuarie 2013 15:01

Alte articole

Vezi mai mult