Sporturi extreme! Un român a distrus trei bărci pe pârtia Kalinderu încercând să facă schi nautic

După ce în vară a făcut furori printre pițipoancele din Mamaia cu turele sale de schi nautic, un cocalar bucureștean a încercat să retrăiască momentele de glorie și pe zăpadă, pe pârtia Kalinderu din Bușteni. Doar că, ghinion!, n-a reușit decât să distrugă trei bărci, iar de impresionat pițipoance, nici vorbă.

”O să dau producătorul de bărci în judecată”, a amenințat cocalarul. ”Practic, am fost umilit pe banii mei și pe valoarea mea și nu accept așa ceva! Am stat ca prostul pe schiuri, fără să mă mișc, că bărcile pur și simplu nu reușeau să mă tragă, nu s-au mișcat din loc. Și doar eram pe zăpadă, care-i tot un fel de apă, deci bărcile n-aveau nici un motiv să nu meargă. Erau defecte, e singura explicație logică.”

Mai mult decât atât, cocalarul spune că acesta este al 7-lea an consecutiv în care cineva își bate joc de el și ajunge să-și distrugă bărcile pe pârtie. ”Uneori au fost aceleași bărci cu care făceam schi nautic în Mamaia, dar nici ele nu mișcau pe pârtie. Am fost și cu preotul pe pârtie, mi le-a sfințit, dar tot n-au mers. Poate o fi pârtia de vină, sau zăpada din Bușteni, așa că la anul îmi iau bărcile și plec în Austria, poate acolo am mai mult noroc.”

Scris de Calin
29 decembrie 2017 14:12
Citește mai mult despre: cocalar partie

Alte articole

Vezi mai mult