Squid Game la Galaţi! 456 de pensionari, ademeniţi să concureze pentru o tigaie

Un hypermarket din Galați s-a inspirat din popularul serial Squid Game și a ademenit 456 de pensionari cu un premiu irezistibil: o tigaie. Cei 456 de pensionari vor trebui să treacă prin șase jocuri periculoase, în urma cărora va rămâne în picioare un singur pensionar, cel care va primi tigaia mult visată.

Pensionarii nu știu însă că după fiecare joc o mare parte din ei vor fi eliminați. Ce-i drept, nu ca în serial, nu vor fi eliminați fizic, dar pe-aproape: vor rămâne fără pensie. Ba, mai mult, vor pierde tot ceea ce dețin în Galați și vor fi obligați să se mute în Brăila, ceea ce pentru mulți dintre ei este mai înspăimântător decât moartea.

Inițiatorii Squid Game-ului de Galați spun că pentru pensionarii gălățeni nu există bucurie mai mare decât o tigaie gratis, un premiu care nu poate fi egalat ca nivel al adrenalinei de nimic. „Uitați-vă la ce bătăi au fost între pensionari pentru tigăi la reducere, iar apoi încercați doar să vă imaginați de ce vor fi în stare pentru o tigaie gratis“, exultă aceștia.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
10 noiembrie 2021 13:15
Citește mai mult despre: galati pensionar tigaie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult