SRI recunoaşte că i-a pus un microfon în casă lui Smiley, dar l-a scos în mai puţin de 24 de ore

Oricâtă încredere am avea în ele, serviciile o mai dau şi în bară! Într-un comunicat emis aseară, SRI a recunoscut că a instalat un microfon în locuinţa lui Smiley, mai degrabă de curiozitate decât ca să obţină vreo informaţie.

După cum era de aşteptat, microfonul n-a avut viaţă lungă – după nici 24 de ore, ofiţerii SRI au dat buzna să-l demonteze, deşi interpretul era acasă.

„Ştiţi cum e la SRI, când avem o săptămână uşoară şi rămân sculele nefolosite, ne mai distrăm şi noi cu ele”, spune agentul M. B., arătând spre o pungă de microfoane. „Şi cum ne hlizeam noi ieri pe la birou, cineva a întrebat: ‘Auziţi, ştie cineva ce cântă Smiley ăsta?’ Am zis să aflăm şi i-am pus o ‘buburuză’ în aerisirea de la baie. Maaaare greşeală.”

„Au făcut bine că l-au demontat repede. Bietul microfon ar fi crăpat oricum dacă mai stătea acolo o zi-două”, a declarat nea Grigore, tehnicianul SRI.

Cei 4 angajaţi ai serviciului de informaţii care l-au interceptat pe muzician în timp ce făcea vocalize au primit o săptămână de concediu pentru a-şi reveni, dar stresul post-traumatic i-ar putea chinui ani de zile dacă nu solicită ajutorul unui specialist, a transmis conducerea instituţiei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
6 decembrie 2017 18:10
Citește mai mult despre: interceptări microfon Smiley sri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult