Suntem un popor creativ și vorbăreț, conform Serviciului Român de Informații, care precizează că aproape toți românii au un podcast, unii chiar cu foarte mulți ascultători. Peste 10% din populație are și vlog, oamenii fiind filați, filmați și înregistrați ca într-un reality show imens.

Unii angajați ascultă zilnic podcastul de gătit al unei soacre din Brăila, care e sunată de nora de la București s-o întrebe cum să gătească: ”Până acum avem 45 de rețete originale și ne gândim să scoatem o carte. Gătește cu SRI”, susțin organele de securitate.sri_podcast.jpg

Keeping up with the Georgescus e podcastul preferat de femeile din SRI, care ascultă încontinuu ce mai zic membrii familiei Georgescu, niște oameni care stau în Berceni. ”Fii atent cum o minte ăsta că e la birou și el e la cea mai bună prietenă a soției. Deci, n-ai cum, băi! Eu înregistrez să-i trimit și maică-mii discuția, e fabulos”, zice M, angajată SRI.

SRI are angajați înnebuniți după vlogurile cu medici șpăgari: ”DUpă ce s-a terminat Dr. House l-am filat pe un chirurg de la Floreasca și a fost mult mai palpitant, cu situații reale, nu inventate. Acu` câteva zile a dat foc la o femeie pe masa de operație! Asta e televiziune!”, a declarat un angajat SRI.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 17.01.2020 10:43 Monden

National Cinematografic