Stand-up-ist care i-a făcut roast-ul lui Sile Cămătaru, dispărut imediat după show

Soartă misterioasă pentru Cristi Popesco, un comediant român curajos, care a ținut aseară roast-ul lui Sile Cămătaru. Glumele acestuia, deși slăbuțe, gen ”la ce brand are Sile, ar trebui să aibă PR mai bun”, l-au impresionat totuși pe interlop, care, sunat de prieteni, a venit și el în public, aplaudând zgomotos cu o șurubelniță în mână.

”Mama lui Sile Cămătaru e atât de proastă, că ea crede că Sile e veterinar și de-aia e mereu pe la Nuțu, cu tigrii”. Asta a fost una dintre glume, potrivit martorilor.

A urmat desigur memorabila: ”Sile nu e interlop. E doar țigan”, dar și fatala: ”Toți știu că Nuțu e fratele lui Sile. Dar doar maică-sa știe că e și tatăl lui”, moment în care Sile s-a ridicat în picioare să aplaude frenetic, congestionat la față.

Sile a fost atât de impresionat că imediat după show s-a dus în culise, fără îndoială ca să-i ceară lui Cristi un autograf și cei doi păreau să se fi împrietenit bine de tot, pentru că după strigătele lui Cristi, se pare că își tatuau reciproc numele celuilalt pe spate, legând o frăție de cruce, probabil.

Imediat după, însă, Cristi a fost de negăsit și se fac eforturi pentru căutarea lui. ”Atâta timp cât lipsește Cristi, am senzația că sunt glume care zac nefăcute, nespuse. Asta mă doare cel mai rău”, a spus un amic comediant.

Scris de Ionut
18 decembrie 2019 08:12
Citește mai mult despre: Cămătaru

Alte articole

Vezi mai mult