Stand-up-iştii militează pentru legalizarea marijuanei, ca să se râdă şi la spectacolele lor

Râzi ca prostul. Un grup de stand-up-işti lucrează la o petiţie pentru legalizarea aşa-zisului drog marijuana, pentru că s-au prins şi ei că spectatorii n-au cum să mai râdă a 20-a oară la aceleaşi glume. Aşa cum în unele baruri în taxa de intrare intră şi un shot de tequila, la stand-up când plăteşti biletul primeşti şi un joint.

Ca să arate cât de tare ar fi cu marijuana, s-a făcut deja un test. Lumea râdea la absolut orice porcărie. Inclusiv la glume de genul “perciunii sunt favoriţii mei”. Practic, orice s-ar fi zis pe scenă, ei ar fi râs. Nu doar pentru că spectatorii erau fumaţi, ci şi pentru că sunt mai din Bolintin sau Domneşti şi sunt obişnuiţi să râdă glume de-alea obosite.

Cum să râzi la glume de genul: “Pe maică-mea o chema Rina-Sava şi a inventat o prăjitură. Ghici care şi-ţi mai dau un joint” fără să fii fumat! Din toţi stand-up-iştii, doar Bordea nu vrea legalizarea, pentru că la el râde mereu lumea, că are accentul ăla de moldovean şi orice zice îţi vine să râzi. Nu degeaba e el cea mai longevivă asistentă a lui Capatos.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
8 aprilie 2016 17:04
Citește mai mult despre: marijuana stand-up

Alte articole

Vezi mai mult