Starea de alertă nu este pentru toată lumea. Dacă ești sărac sau strâmtorat și nu ai minim 500 de lei disponibili pe un card contactless nu vei avea voie să intri deloc în magazine. În momentul în care vei intra într-un magazin, un POS amplasat la intrare îți va trage automat 500 de lei de pe card, bani de care îți poți cumpăra apoi orice produse vrei.

cumparaturi_stare_alerta.jpg În caz că nu ai destui bani pe card, o alarmă va alerta personalul de pază și vei fi scos afară din magazin. ”Nu e normal ca prin magazine să intre toți gură-cască, să le aglomereze fără să cumpere nimic. E foarte simplu, nu cumperi de 500 de lei, nu intri”, a anunțat Marcel Vela, ministrul de Interne.

Ministrul a promis că o măsură similară va fi aplicată și pentru restaurante și terase odată ce se vor deschide - cel mai probabil la începutul lunii iunie. ”Încă nu am stabilit suma, dar cu siguranță va fi cel de puțin 200 de lei de persoană. Dacă nu mănânci și bei de banii ăștia, stai acasă sau te plimbi prin parc, nu te așezi la terasă”, a spus Marcel Vela.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 15.05.2020 10:38 Monden

National Cinematografic