Un studiu realizat de un grup de cercetători britanici scoate la iveală un adevăr tulburător despre utilizatorii cunoscutei reţele de socializare Facebook. Se pare că aceştia ţin la îndemână, în medie, nu mai puţin de 40 de statusuri referitoare la ploaie, astfel încât să nu fie prinşi nepregătiţi de capriciile vremii.

statusuri_ploaie.jpg
“Cei mai mulţi îşi ţin statusurile pe desktop, într-un fişier accesibil. Practic, nici nu apucă să cadă prima picătură, că ei deja l-au deschis şi aleg unul sau mai multe statusuri, pentru a-i informa cu promptitudine pe ceilalţi utilizatori în legătură cu precipitaţiile abătute în zona lor”, spune Dick P., unul dintre cercetători.
 
Conform studiului, statusurile folosite cel mai des sunt “Plouă!”, “Afară plouă!”, “A venit potopuuu!” şi “Băăă, ce toarnă, să-mi bag p**a!”. Din topul preferinţelor nu lipsesc statusurile sentimental-retardate, precum “Îmi place să mă plimb prin ploaie, fiindcă aşa nimeni nu vede că plâng” sau “Cerul plânge, câtă tristeţe în aer”, toate atribuite în mod greşit lui Octavian Paler. Nici utilizatorii analfabeţi nu se sfiesc să anunţe vremea, un exemplu fiind “Tre să ânveţ să mergi prin ploae, că nu tot tinpul v-a fii soare în veaţa ta!!!”.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Luchian | Wednesday, 03.09.2014 16:04 Monden

National Cinematografic