Statistici îngrijorătoare! De când participăm la Eurovision cazurile de autism au crescut enorm

Toate cercetările făcute de medici până acum sunt complet false! Deși specialiștii credeau că autismul este provocat de un cumul de factori, iar idioții de vaccinuri, explicația este alta, mult mai simplă: Eurovisionul provoacă autism. Cifrele sunt necruțătoare și nu lasă loc de interpretări. Ca dovadă, în 1848 în România nu exista nici un caz de autism dar nici nu participa la Eurovision.

foto: hotnews.ro

Abia după 1956, când a avut loc prima ediție a Eurovisionului, medicii au început să constate o creștere îngrijorătoare a cazurilor de autism. „Nu e nici o coincidență că primele cazuri de autism au fost înregistrate în România după 1990, când a început să participe și țara noastră. Vârful a fost înregistrat în 2013, când TVR l-a trimis la Eurovision pe Cezar Ouatu, cauza unora din cele mai severe forme de autism, atât în România cât și în țările vecine”, se arată într-un raport al Organizației Mondiale a Sănătății.

Reprezentanții concursului au avertizat OMS că nu pot interzice românilor participarea la Eurovision pentru că există riscul ca aceștia să dezvolte o formă gravă de autism cu epilepsie. „O să fie la fel de autiști ca acum, dar vor face și crize și spume la gură”.

Scris de Eftimie
10 martie 2015 17:03

Alte articole

Vezi mai mult