Statul îi ajută pe românii blocaţi pe aeroportul Luton. Le-a trimis colindători cu un zbor special Tarom

Mobilizare exemplară la Ministerul de Externe în cazul românilor blocaţi pe aeroportul Luton din cauza zăpezii. O cursă specială Tarom plină cu colindători a ajuns deja pe Luton şi îi va colinda de urgenţă pe românii care nu pot veni în ţară de sărbători.

Cursa Tarom se va întoarce fără pasageri la Bucureşti, pentru că “avionul e curat, nu putem lăsa orice ţăran să urce la bord. Ei vor veni cu Wizz când vor putea, că n-au plătit taxe în ţară să merite să circule cu Tarom. Dacă au plecat din ţară înseamnă că le convine acolo, ce mai caută aici? Poate vor să şi voteze acum, trădătorii!”, a declarat Dan Mihalache, consulul României în Marea Britanie.

Chiar dacă românii blocaţi pe Luton nu le vor da bani colindătorilor, aceştia vor fi plătiţi de la bugetul de stat, cu câteva mii de euro pe zi plus diurnă, pentru că “sunt membri PSD şi vor fi trataţi cu tot respectul”, spun cei de la Ministerul de Externe. Între timp, situaţia devine critică pentru pasageri. Pentru că nu pot ajunge acasă de sărbători, românii blocaţi pe Luton se tem că vor fi nevoiţi să taie porcul în Duty Free.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 decembrie 2017 14:46
Citește mai mult despre: aeroport avion dan mihalache Luton

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult