Statul Islamic, alternativă bună la Mamaia! Nisipul nu e aşa fin, dar riscul să fii bătut e mai mic

Sună incredibil, dar mulţi dintre românii care îşi petreceau concediul la Mamaia au ales, anul acesta, teritoriile controlate de ISIS! Aceştia spun că nisipul din Siria şi Irak nu e atât de fin precum cel din zona Mamaia-Năvodari, însă lumea e mult mai civilizată, şezlongurile sunt ieftine iar riscul de a lua o bătaie cruntă e “infinit mai mic”.

“De când merg în Statul Islamic, nu mă mai tem că vine vreun gherţoi să mă bată că i-am luat soarele sau că am uitat să plătesc locul pe plajă!”, spune Decebal Popescu, turist.

“Sigur, mai sunt decapitări şi linşaje, dar numai dacă faci scandal, dacă-l insulţi pe Profet, dacă asculţi muzică occidentală sau dacă eşti femeie şi ţi se vede pielea. Altfel, oamenii de acolo sunt foarte cumsecade. Să se ia de tine toţi cocalarii fiindcă nu le place faţa ta… aşa ceva doar la Mamaia vezi!”

“În plus, cu ăştia din ISIS nu mi-e frică să plec de lângă prosop, că nu prea fură”, adaugă Popescu. “Iar dacă ai chef de un pic de plajă şi n-ai ce aşterne pe jos, oricine are aici 2-3 cearşafuri pe cap şi poate să-ţi împrumute unul!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
25 august 2015 16:09
Citește mai mult despre: bataie ISIS mamaia plaja sezlonguri terorism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult