Ştefan Bănică jr. a profitat de venirea frigului şi a ţinut deja trei concerte de Crăciun

Nebunie totală la Sala Palatului! Scăderea bruscă a temperaturii l-a mobilizat la maxim pe Ştefan Bănică jr., care a ţinut trei concerte incendiare la Sala Palatului. Fanii au avut astfel ocazia să se delecteze cu cele mai celebre piese ale lui Bănică jr. care, la fel ca în anii precedenţi, nu au absolut nici o legătură cu Crăciunul.

Exact ca în fiecare an, Sala Palatului s-a dovedit neîncăpătoare pentru fanii lui Bănică jr., care au dat frigul din case pe cel din Sala Palatului. Primii care au reacţionat azi au fost directorii de la regiile de termoficare din ţară, care au dat deja drumul la căldură. „Concertele lui Bănică jr. sunt an de an semnalul că e timpul să dăm căldură în calorifere”, a explicat un director de regie.

Nu au lipsit însă nici incidentele. Frigul i-a adus în faţa Sălii Palatului şi pe fanii pensionari ai lui Hruşcă, care sperau să-şi întâlnească idolul. Iritaţi că acesta n-a apărut, pensionarii i-au atacat cu plase şi bastoane pe fanii lui Bănică jr., doar intervenţia energică a jandarmilor făcând să nu se declanşeze un adevărat măcel între fanii celor doi rapsozi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 octombrie 2012 13:10

Alte articole

Vezi mai mult