Lovitură dură pentru celebrul rapsod Ștefan Bănică jr. Acesta s-a văzut nevoit să-și anuleze primele trei concerte de Crăciun programate în acest an, cele de pe 14, 17 şi 23 martie. Lui Bănică jr. nu i-a căzut însă deloc bine situația, așa că s-a răzbunat deja pe managerul său de evenimente, concediindu-l.

concert_banica_anulat.jpg ”Boule, trebuia să intuiești că se va ajunge aici cu coronavirusul și să programezi primele concerte de Crăciun în februarie. N-ai avut deloc viziune!”, i-a reproșat Bănică jr. managerului său. ”Din cauza ta stau acasă în loc să umplu Sala Palatului de fani înfocați.”

Bănică jr. încearcă în aceste momente să-l ia în echipa sape managerul lui Fuego, cel despre care crede că l-ar putea ajuta să stabilească rapid câteva concerte de Crăciun la Chișinău. ”În Republica Moldova încă nu s-au interzis evenimentele publice, ca în România, deci acolo mai am o șansă. Doar că trebuie să mă mișc rapid”, este de părere rapsodul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 12.03.2020 18:23 Monden

National Cinematografic