Ştefan Bănică jr. şi-a lipit singur o stea pe Walk of Fame din Bucureşti

Iritat că Florin Piersic, Radu Beligan, Victor Rebengiuc şi Amza Pellea au primit câte o stea pe Walk of Fame-ul din Bucureşti şi el nu, Ştefan Bănică jr. a decis să îşi pună singur una. În mare parte ca să o impresioneze pe Andreea Marin, care în ultima vreme şi-a pierdut şi puţinul respect pe care-l mai avea pentru el.

Ştefan şi-a confecţionat singur o stea din carton şi încerca să o lipească cu aracet, moment în care a fost surprins de paparazzi noştri. În caz că lipiciul n-ar fi prins de trotuar, Ştefan avea pregătite sprayuri cu vopsea şi cretă colorată.

Deşi iritat de prezenţa paparazzilor, Bănică jr. a acceptat să ne explice motivele pentru care a recurs la acest gest: “Nu mi se pare corect să primească stea doar oamenii trecuţi de o anumită vârstă. Era necesar ca un membru al tinerei generaţii să fie prezent aici. Lumea chiar vrea să-mi omagieze talentul original, jocul impecabil din Liceenii şi capodoperele muzicale Veta sau Dansează Baba. În plus, sunt aproape sigur că nu ar fi trecut mult timp până să primesc şi eu o steluţă ca acestea. Eu doar am grăbit puţin inevitabilul”.

Încurajat de succesul său, Bănică jr. va demara campania “Lipesc pentru tine”, prin care va lipi stele cu numele tuturor persoanelor care-l plătească pentru asta.

Text trimis de Tibi.

Scris de Calin
14 aprilie 2011 08:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult