Cine a spus că premierul României nu e capabil de iniţiativă? Într-o stenogramă explozivă publicată ieri de cotidianul italian La Burrata, Viorica Dăncilă e surprinsă punându-i Papei o întrebare incomodă, care îi frământă pe români de aproape douăzeci de ani: până la urmă le-a lăsat la mare pe fetele de la André?

lasamapapalamare.jpg
"Papa s-a fâstâcit, a ocolit întrebarea, era vizibil tulburat de lovitura sub centură a doamnei D.", specifică un martor la întâlnirea celor doi. "Tăcerea lui face însă cât o mie de cuvinte."

"Dăncilă era nemiloasă: domnule papă, le-aţi lăsat sau nu le-aţi lăsat? Voiau doar distracţie şi soare, iar una din ele era îndrăgostită lulea, Doamne iartă-mă, abia aflase ce-i dragostea!", adaugă un angajat al Vaticanului.

"Cam tardiv, sigur, dar totuşi o recâştigare a demnităţii României. În sfârşit, un reprezentant al statului are curajul să-l întrebe pe Papa care-i situaţia cu marea", a comentat un analist politic. "Dacă era cu adevărat c*ioasă, trebuia să forţeze nota şi să întrebe care e legătura Sfinţiei sale cu Papa Junior. Ştiţi, având în vedere celibatul impus preoţilor catolici."

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Vasile | Thursday, 17.05.2018 07:01 Monden

National Cinematografic