Cine a spus că premierul României nu e capabil de iniţiativă? Într-o stenogramă explozivă publicată ieri de cotidianul italian La Burrata, Viorica Dăncilă e surprinsă punându-i Papei o întrebare incomodă, care îi frământă pe români de aproape douăzeci de ani: până la urmă le-a lăsat la mare pe fetele de la André?

lasamapapalamare.jpg
"Papa s-a fâstâcit, a ocolit întrebarea, era vizibil tulburat de lovitura sub centură a doamnei D.", specifică un martor la întâlnirea celor doi. "Tăcerea lui face însă cât o mie de cuvinte."

"Dăncilă era nemiloasă: domnule papă, le-aţi lăsat sau nu le-aţi lăsat? Voiau doar distracţie şi soare, iar una din ele era îndrăgostită lulea, Doamne iartă-mă, abia aflase ce-i dragostea!", adaugă un angajat al Vaticanului.

"Cam tardiv, sigur, dar totuşi o recâştigare a demnităţii României. În sfârşit, un reprezentant al statului are curajul să-l întrebe pe Papa care-i situaţia cu marea", a comentat un analist politic. "Dacă era cu adevărat c*ioasă, trebuia să forţeze nota şi să întrebe care e legătura Sfinţiei sale cu Papa Junior. Ştiţi, având în vedere celibatul impus preoţilor catolici."

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 17.05.2018 10:01 Monden

National Cinematografic