Cine a spus că premierul României nu e capabil de iniţiativă? Într-o stenogramă explozivă publicată ieri de cotidianul italian La Burrata, Viorica Dăncilă e surprinsă punându-i Papei o întrebare incomodă, care îi frământă pe români de aproape douăzeci de ani: până la urmă le-a lăsat la mare pe fetele de la André?

lasamapapalamare.jpg
"Papa s-a fâstâcit, a ocolit întrebarea, era vizibil tulburat de lovitura sub centură a doamnei D.", specifică un martor la întâlnirea celor doi. "Tăcerea lui face însă cât o mie de cuvinte."

"Dăncilă era nemiloasă: domnule papă, le-aţi lăsat sau nu le-aţi lăsat? Voiau doar distracţie şi soare, iar una din ele era îndrăgostită lulea, Doamne iartă-mă, abia aflase ce-i dragostea!", adaugă un angajat al Vaticanului.

"Cam tardiv, sigur, dar totuşi o recâştigare a demnităţii României. În sfârşit, un reprezentant al statului are curajul să-l întrebe pe Papa care-i situaţia cu marea", a comentat un analist politic. "Dacă era cu adevărat c*ioasă, trebuia să forţeze nota şi să întrebe care e legătura Sfinţiei sale cu Papa Junior. Ştiţi, având în vedere celibatul impus preoţilor catolici."

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 17.05.2018 08:01 Monden

National Cinematografic