Stenograme de la Vatican: Dăncilă l-a întrebat pe Papa dacă le-a lăsat la mare pe fetele de la André

Cine a spus că premierul României nu e capabil de iniţiativă? Într-o stenogramă explozivă publicată ieri de cotidianul italian La Burrata, Viorica Dăncilă e surprinsă punându-i Papei o întrebare incomodă, care îi frământă pe români de aproape douăzeci de ani: până la urmă le-a lăsat la mare pe fetele de la André?

„Papa s-a fâstâcit, a ocolit întrebarea, era vizibil tulburat de lovitura sub centură a doamnei D.”, specifică un martor la întâlnirea celor doi. „Tăcerea lui face însă cât o mie de cuvinte.”

„Dăncilă era nemiloasă: domnule papă, le-aţi lăsat sau nu le-aţi lăsat? Voiau doar distracţie şi soare, iar una din ele era îndrăgostită lulea, Doamne iartă-mă, abia aflase ce-i dragostea!„, adaugă un angajat al Vaticanului.

„Cam tardiv, sigur, dar totuşi o recâştigare a demnităţii României. În sfârşit, un reprezentant al statului are curajul să-l întrebe pe Papa care-i situaţia cu marea”, a comentat un analist politic. „Dacă era cu adevărat c*ioasă, trebuia să forţeze nota şi să întrebe care e legătura Sfinţiei sale cu Papa Junior. Ştiţi, având în vedere celibatul impus preoţilor catolici.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
17 mai 2018 08:01
Citește mai mult despre: Andre papa Viorica Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult