Stere Gulea anunţă Moromeţii: Endgame, cel mai spectaculos Moromeţii de până acum

Regizorul Stere Gulea a anunțat azi că a început filmările la cea de-a treia parte a seriei Moromeții, intitulată Moromeții: Endgame, care se anunța a fi cel mai bun film al seriei. „Am gândit de la început acest film ca o trilogie și sperăm să satisfacem dorințele tuturor telespectatorilor”.

Specialiștii se așteaptă deja ca ultimul film din trilogie să doboare toate recordurile la box-office-ul românesc, datorită efectelor speciale deosebite dar și a multitudinii de actori consacrați care-și fac apariția în film. Ilie Moromete reușește să adune pe o mănușă toate pietrele puterii din univers și poate astfel să dea și la sapă fără să obosească și să plătească fonciirea.

Există speculații printre internauți cu privire la metoda prin care Ilie Moromete va reuși să cheme din nou Moromeții sub același stindard, mulți dintre ei dispărând într-un singur pocnet de degete în filmele anterioare, și majoritatea dau ca sigură călătoria în timp, precum și revenirea din tărâmul cuantic al lui Cocoșilă cu tutun proaspăt.

Scris de Eftimie
14 mai 2019 17:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult