Acesta este concluzia uluitoare a unui sondaj realizat la nivel mondial cu privire la conservarea mediului și protejarea speciilor pe cale de dispariție. Mai mult, 9 din 10 femei se jură că n-au auzit în viața lor acest cuvânt și că pare unul inventat, pentru copii, cum e cucu-bau sau supercalifragilisticexpialidocious.

geanta-crocodil.jpg

„Dar de ce mă întrebați domnule, ce sunteți așa insistent. A, cum îi zice? Nu știu. Pre-poșetă? Poșetă neprelucrată? Ceva de genul ăsta, nu știu nu sunt din localitate”, a declarat Mioara Papuc, una din doamnele care au răspuns la sondaj.

Totodată, în cadrul aceluiași studiu s-a constantat că femeile percep altfel timpul, mai dilatat decât noi, astfel încât ceea ce ele cred că fac în cinci minute fac, de fapt, într-un interval de 60-90 de minute dacă se mai întâlnește și c-o prietenă la ieșirea din magazin. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Saturday, 07.03.2020 15:17 Monden

National Cinematografic