Știați? Țiriac are un frate și mai bogat, care stă cu chirie în Cluj

Ion Țiriac nu e nici pe departe cel mai bogat din familie. Puțini știu că Țiriac are un frate, Mihai, care e atât de bogat că își permite să stea în Cluj cu chirie într-o garsonieră din cartierul Bună Ziua. Relațiile lui Ion Țiriac cu fratele lui mai mic, Mihai, sunt excelente. Ion Țiriac îl vizitează des pe Mihai și doarme pe jos, pe o saltea gonflabilă.

Atunci când e oaspetele lui, Mihai îl duce pe Ion la localurile din Cluj, unde îi face cinste, inclusiv la Eggcetera din centru, ceea ce arată potența financiară a fratelui mai mic. Mihai e mult mai cool și mai relaxat decât Ion și se vede că are mai mulți bani. În loc să conducă o mașină veche de 100 de ani, ca Ion, care are un Duisenberg, Mihai Țiriac are un Golf din 2015, full option.

Cu toate astea, Mihai Țiriac nu face niciodată caterincă de fratele lui mai sărac: ”N-am comentat niciodată că el stă gratis în casa aia de pe malul lacului. Gratis. Ca săracii. Păi ăia pe ajutoare sociale stau gratis. Chiar și așa, Ion nu mi-a cerut niciodată nimic împrumut. Are mândria lui, probabil”, a declarat Mihai Țiriac, bogătanul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
15 iulie 2020 10:07
Citește mai mult despre: tiriac

Alte articole

Vezi mai mult