Stocuri epuizate de hârtie igienică! Toate au fost cumpărate de producătorii de mici

De 1 Mai se anunță un consum record de mici! Mii de tiruri au circulat azi dinspre producătorii de hârtie igienică înspre producătorii de mici. Spre finalul zilei, absolut toți producătorii de hârtie igienică au raportat stocuri zero.

Vestea a ajuns și la urechile inspectorilor OPC, care le recomandă românilor să fie foarte atenți la micii pe care îi cumpără mâine. ”Dacă e hârtie igienică normală, nu există nici un pericol pentru consumator. Oricum, hârtia igienică este mai puțin periculoasă decât carnea stricată. Pericolul apare însă la hârtia igienică parfumată, care conține mult prea multe E-uri”, avertizează un inspector OPC.

Chiar și Gheorghe Mencinicopschi a atras atenția că micii cu aromă de levănțică, mușețel sau aloe vera pot fi periculoși dacă sunt consumați în cantități mari. Micii cu astel de arome au însă un important avantaj: îți curăță foarte bine intenstinele și lasă în urmă un miros extrem de plăcut.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 aprilie 2014 16:04

Alte articole

Vezi mai mult