Stop dezmățului! Românii se pot înscrie la concursuri TV doar cu acordul vecinilor

Prima Ordonanță de Urgență dată cu cap în istoria României. De azi înainte, românii care vor să se înscrie la concursuri TV trebuie să obțină acordul tuturor vecinilor, atât cei de deasupra cât și cei din lateralul apartamentului unde locuiesc.

În cazul românilor care stau la casă, este nevoie de acordul vecinilor de pe toată strada. Motivul e simplu, spun cei care s-au săturat de concursurile TV și mai ales de dubioșii care se înscriu la ele.

”La noi în bloc s-a înscris unul la Românii au Talent. Nu ne-a slăbit trei luni de zile, că să ne uităm, că să-l votăm. Dădea televizorul tare la toate edițiile. Sunt mai răi ca veganii! Ăștia trebuie opriți, altfel nu ne mai facem bine”, spune Marian Coltea, din București.

Aceeași situație se întâlnește și la românii pasionați la Chefi la cuțite. Vecinii disperați se plâng că aceștia gătesc non-stop și la ei în bloc e ca și cum ai sta deasupra șaormăriei Dristor, doar că în loc să simtă un miros apetisant spre ei vin doar arome dezgustătoare, din combinații nefericite, cum se poate vedea practic la orice ediție a acestei emisiuni-concurs.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
17 septembrie 2023 13:02
Citește mai mult despre: concursuri tv vecini

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult