Stop excluziunii sociale! 4 din 10 copii nu fac parte din nicio formație de trap

Cifrele ultimului barometru Eurostat cu privire la incluziunea socială nu arată deloc bine pentru România. Din păcate țara noastră se află din nou la coada clasamentului în ceea ce privește numărul de copii care fac parte din formații de trap.

„Există întregi zone pe harta României, așa numitele pete albe, unde nu există copii care să facă parte dintr-o formație de trap. Sunt tineri care umblă lame pe stradă, ca ultimii normies, cel mai probabil tunși castron de părinți acasă, fără stil sau swag în ei”, spune Decebal „Trip K-Moze” Popescu, un consultat european în materie de trap.

Situația este cu atât mai tristă cu cât în țările din Vest, cum ar fi Germania, tinerii sunt trimiși în formații de trap încă de la 7 ani, astfel încât să le iasă din sistem până ajung să intre în liceu. „În Estonia se predă trap la școală, la orele de muzică, la ele participă și părinții, care astfel știu ce se întâmplă cu copiii lor și nu-i trimit la medic sau la muncă silnică pentru că ascultă „muzică” de căcat”.

Scris de Ef
15 octombrie 2019 14:10
Citește mai mult despre: trap

Alte articole

Vezi mai mult