Străin în ţara lui. Un român a cerut un burger de hipsteri, dar n-a primit, că nu avea bicicletă vintage

În România conflictele inter-etnice capătă dimensiuni tot mai îngrijorătoare. Chiar azi un cetăţean obişnuit, cu haine cumpărate din mall, a fost refuzat de un hipster şovin, care n-a vrut să-i vândă un burger, pe motiv că n-ar fi destul de hipster şi în primul rând că nu ar avea bicicletă vintage. Românul obişnuit s-a dus acasă şi a venit cu o bicicletă, dar era prea nouă şi hipsterul odios i-a zis că nu înţelege oameni ca el.

Conflictul s-a răspândit, pentru că mulţi hipsteri de pe lângă burger van au sărit să-i spună: “Du-te, bă, în Berceni, dacă nu ai bicicletă vintage, ce cauţi în centru? Fă-te hipster, dacă vrei burgeri! Ce te costă să-ţi iei o pălărie, nişte converşi, o pereche de pantaloni negri slim fit şi să asculţii Todd Terje în nişte Beats by Dre? Săracule!”.

Oamenii spun că nu e prima oară când hipsterii tratează cu dispreţ românii obişnuiţi. Există sute de plângeri de hipsteri agresivi care impun să se aducă beri artizanale în cârciumi odinioară normale. “Nu mai suport. Oriunde te duci, aceiaşi gourmet-burgeri şi gastro-dogi. Unde e mâncarea normală?”, întreabă românul obişnuit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
1 septembrie 2017 17:09
Citește mai mult despre: bicicleta burger vintage

Alte articole

Vezi mai mult