Straniu! Deși pedalează 200 km pe zi, un livrator de mâncare s-a îngrășat 14 kg într-o lună

Situație inexplicabilă în cazul unui livrator din București. Deși pedalează zilnic sute de km ca să livreze mâncare, acesta a luat nu mai puțin de 14 kg într-o singură lună. Și asta este deja a treia lună consecutivă în care ia câte 14 kg, deci a luat în total peste 40 de kg de când s-a apucat să livreze mâncare.

„Chiar nu înțeleg ce se întâmplă cu mine“, spune livratorul de mâncare. „Am prieteni care sunt tot curieri și nu pățesc așa ceva. Unul dintre ei, de exemplu, stă doar la volan, că el cară mobilă, deci nu face deloc mișcare, ca mine pe bicicletă, dar nu s-a îngrășat deloc. Dimpotrivă, a slăbit. Foarte ciudat!“

Singura explicație la care s-a putut gândi livratorul este că s-a îngrășat din cauză stresului de la muncă. „Probabil e de la presiunea de a livra totul la timp, ca să ajungă mâncarea caldă la client. Mai ales că eu sunt adeptul ideii că, decât să nu ajungă caldă, mai bine să nu ajungă deloc. Sigur de la stresul ăsta m-am îngrășat eu, ar trebui să cer despăgubiri de la angajator“, a spus acesta.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
4 mai 2023 13:27
Citește mai mult despre: livrare mancare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult