La câteva zile de la lansarea cărţii sale, îndrăgistul poliţist pamfletar Marian Godină primeşte o nouă lovitură din partea sistemului putred! Un şef al acestuia de la Poliţia Braşov, chestorul principal Robert Acrişor, a plagiat deja textul integral al cărţii lui Godină în lucrarea sa de doctorat.

godina_plagiat_in_doctorat.jpg
“Intitulată ‘Flash-uri din sens opus’, lucrarea de doctorat a domnului Acrişor a fost prezentată ieri în faţa unei comisii de specialitate. Autorul, chestor principal R. A., a primit titlul de doctor cu distincţia ‘Magna cum laudae’ pentru munca sa de pionierat în demascarea corupţiei din Poliţie şi un premiu special pentru umor”, a transmis coordonatorul lucrării, prof. dr. Gabriel Oprea.

Specialiştii contactaţi spun însă că 95% din cuprinsul lucrării de doctorat ar fi un “plagiat ordinar” după cartea lui Marian Godină. “E copy-paste cuvânt cu cuvânt, fără indicarea sursei, lipsind doar capitolul despre mârşăviile comise de-a lungul timpului de chestorul Acrişor.”

Contactat de reporteri, chestorul Acrişor şi-a fluturat lucrarea prin aer şi a declarat, vizibil iritat: “Nu ştiu despre ce vorbiţi, n-am auzit în viaţa mea de Godină şi de cartea lui. Ce, aia-i carte? Vreţi să vedeţi o carte? Poftim o carte!”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 22.02.2016 14:08 Monden

National Cinematografic