Student din provincie, anchetat de DNA după ce şi-a permis două beri în Centrul Vechi

Un student la Politehnică a intrat în vizorul DNA după ce mai mulţi prieteni l-au surprins permiţându-şi două beri întregi la o terasă din Centrul istoric al Capitalei. Originar din Găeşti, tânărul se jură că averea sa colosală e rezultatul chibzuinţei şi al muncii cinstite, însă anchetatorii s-au declarat sceptici şi îl bănuiesc că a încheiat un contract fraudulos cu statul.

“Un student sărac ajunge în Centrul Vechi. Bea două beri şi îşi plăteşte singur toată nota, ba chiar lasă ciubuc 10% din consumaţie. Faceţi voi legătura”, spune Decebal Popescu, procuror DNA. “Încrengăturile murdare ale acestui caz ajung cu siguranţă foarte sus, mai ales că în declaraţia de avere a studentului figurau doar două borcane cu zacuscă şi o pereche de bocanci.”

Potrivit tânărului, bancnota cu care şi-a achitat berile nu era de 50 de lei, cum se zvoneşte în campusul din Regie, ci de 10, şi i-ar fi fost trimisă de părinţi chiar în acea dimineaţă, cu intermedierea unui important şef de tren din CFR. Această variantă nu explică însă cea de-a doua bere, mai ales că nimeni nu l-a văzut pe studentul găeştean spălând vase în bucătăria terasei cu pricina.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
8 mai 2014 23:05

Alte articole

Vezi mai mult