Studenţii se pregătesc să meargă acasă de Paşte: În Regie se spală borcane de 2 zile

Studenţii români sunt pe ultima sută de metri în ce priveşte plecarea acasă pentru a serba Paştele în familie. În căminele din Regie se spală borcane la foc continuu, de 48 de ore. Studenţii spun că în maxim o săptămână borcanele vor fi încărcate în sacoşe, gata să se întoarcă pline cu zacuşti şi salate boeuf.


Până finalizează cu spălatul borcanelor, studenţii spun că le e foarte greu să studieze: „Ni se încreţesc buricele degetelor, abia reuşim să dăm paginile”. Alţii sunt decişi ca anul ăsta să termine cu naveta borcanelor cu alimente.



“Eu sunt din Moldova şi ştiţi cum e, se adună. Mai am 200 de spălat. La întoarcere am să le spun părinţilor s-o lase mai moale, mai mult de 40 de zacuşti nu iau”, spune Ghiocel Asimionesei, student. Acesta e decis să le spună părinţilor că decât să-i trimită o zacuscă mai bine i-ar trimite nişte bani, că „şaorma la borcan încă nu s-a inventat”, a mai spus tânărul.

Află cum poţi să trimiţi şi să primeşti bani instant de pe telefonul mobil cu M-Pesa.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

8 aprilie 2014 10:04

Alte articole

Vezi mai mult