Studiu! 14 februarie – 8 martie, perioada anului în care bărbaţii sunt cel mai predispuşi la chelire

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a dat publicităţii nişte cifre de-a dreptul alarmante. Peste 90% dintre bărbaţii care chelesc o fac în intervalul 14 februarie – 8 martie, exact perioada cuprinsă între Valentine’s Day şi Ziua Internaţională a Femeii. Mai mult, în aceeaşi perioadă riscul de apariţie a firelor albe de păr şi a căderilor nervoase la bărbaţi este cu 80% mai mare decât în restul anului.

Cei sub 10% dintre bărbaţi care chelesc în alte perioade ale anului sunt acum subiect de studiu pentru cercetători, care încearcă să înţeleagă ce anume îi face să treacă cu bine peste perioada 14 februarie – 8 martie. Cercetătorii nu se feresc să vorbească în cazul acestor subiecţi de nişte veritabili supraoameni.

Din motive pe care oamenii de ştiinţă nu le pot explica, femeile nu manifestă nici un fel de efecte adverse în perioada 14 februarie – 8 martie. „Dimpotrivă”, spun cercetătorii, „femeile sunt mult mai vesele şi optimiste decât de obicei. Din punct de vedere ştiinţific, avem de-a face cu un «miracol», pentru care încă nu există noţiuni teoretice care să-l poată explica.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
25 februarie 2013 14:02

Alte articole

Vezi mai mult