Studiu: 70% din românce și-ar înșela partenerul cu Edward Pastia

Nu doar bărbații au fantezii secrete ci și femeile! Un studiu realizat în România despre dorințele sexuale cele mai perverse ale româncelor, a scos la iveală bărbatul cu care și-ar înșela partenerul de viață, iar acesta este, nici o surpriză, Edward Pastia, cunoscutul jurnalist economic de la Realitatea TV.

Acest studiu îl situează pe Pastia înaintea altor „fărâmători de inimi” consacrați, cum ar fi Dan Bitman, Tudor Chirilă sau Dan Puric, care sunt preferați de 67, 60 și respectiv 55% din românce. Conform studiului, cele mai frecvente fantezii ale româncelor cu Edward Pastia sunt pe masa din studio în pauza publicitară, în fața BNR noaptea, când e festival în București, în mulțime și cu Edward Pastia pe tractor, când vine de la arat, la bustul gol dar cu pantaloni cu bretele și pălăria aia de paie a lui JR Ewing.

Pe de altă parte, româncele nu sunt dispuse să se căsătorească cu Edward Pastia, spunând că un om care a o astfel de privire de oțel, tăioasă, cu care eviscerează tarele economiei naționale și mondiale, nu ar fi un bărbat liniștit, la casa lui, care să nu fie măcinat de probleme globale când trebuie să ducă gunoiul sau să meargă la Mega Image să ia unt.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ef
10 august 2015 15:08

Alte articole

Vezi mai mult