Studiu! 98% dintre cei care dau Like şi Share la postările Biancăi Drăguşanu sunt cimpanzei

Numărul mare de Like-uri şi Share-uri pe care le obţine Bianca Drăguşanu pe Facebook pentru mesajele sale monosilabice a atras atenţia specialistului în social media. Astfel, în urma unui studiu elaborat s-a constatat că 98% dintre cei care apreciază postările Biancăi sunt cimpanzei.

„Să fim serioşi, la o postare gen «Va pup dragii mei prieteni!» numai un cimpanzeu poate da Like şi Share. Cum altfel să facă peste 4.000 de Like-uri o aşa postare?! Ca să nu mai zic că a primit aproape 9.000 de Like-uri doar pentru că a pus o poză cu ea alături de Prinţul Cristea. E clar, e mâna cimpanzeilor la mijloc”, a explicat Decebal Popescu, singurul, şi totodată cel mai respectat specialist român în social media.

Decebal Popescu explică şi cum a aflat concret că simpatizanţii Biancăi de pe Facebook sunt cimpanzei. „Am încercat să intru în dialog cu ei, să văd ce-i determină să dea Like şi Share la postările Biancăi, şi am primit de fiecare dată acelaşi răspuns: «Gimme bananas!» Nici măcar nu sunt cimpanzei din România”, a sunat răspunsul specialistului în social media.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 noiembrie 2012 16:11

Alte articole

Vezi mai mult