Studiu! Acum e perioada ideală să schimbi jobul, că vei munci tot de acasă

Izolarea la domiciliu reprezintă o oportunitate și nicidecum o problemă pentru mulți români care au vrut să încerce și alte joburi, dar n-au avut ocazia. Există mii de români care și-au luat alte joburi, că oricum le fac de acasă.

”Mi-am dorit întotdeauna să am un job mai interesant”, spune Marian, din Berceni, care lucra în IT. ”Așa că m-am angajat terapeut de pisici. Practic, stăpânul pisicii deranjate o pune într-o cușcă și dă drumul la cameră. Eu o consiliez pe pisică să se potolească, să nu mai zgârie canapeaua și cer cam 100 de lei pe oră, în funcție și de cât de năstrușnică e pisica respectivă”.

Expertul în joburi Decebal Popescu spune că alți români și-au găsit joburi de designeri de interioare. Intră pe videocall cu clienții, care îi arată casa și ei le spun cum să mute mobila. Sunt multe alte joburi. De exemplu consilier alimentar. Clientul îți trimite un film cu ce are în frigider și tu îi dai idei de rețete, contra cost. Ideea e că lumea caută în continuare joburi, spune Popescu.

Firmele care caută astfel de angajați ambițioși au posibilitatea să posteze gratuit anunțuri pe eJobs până pe data de 15 mai.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

6 mai 2020 09:46
Citește mai mult despre: job

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult