Nu mai daţi vina pe alcool pentru mahmureală! Rezultatele unui studiu efectuat de cercetătorii Institutului pentru Combaterea Mahmurelii "Nuţu Mavrocordat" din Buzău arată că, în peste 74% din cazuri, durerea de cap de după Revelion nu e provocată de băutură, ci de răcnetele infernale ale prezentatorului TV Dan Negru.

dannegruzgomotenervant.jpg
"Doar 26% dintre mahmureli sunt cauzate de alcool, restul fiind asociate consumului de revelion televizat cu vedete. De aceea rişti să te trezeşti cu capul cât o baniţă şi dacă ai băut numai apă cu lămâie toată noaptea. De fapt, e chiar mai rău. Alcoolul ajută, îţi mai distrage atenţia de la zbieretele alea nepământeşti", explică nea Aurel, coordonatorul studiului.

"Acesta este şi motivul pentru care zeama de varză sau borşul nu ajută la mahmurelile de Revelion. Poate doar dacă le torni în ureche, dar încă nu avem confirmarea că funcţionează", adaugă omul de ştiinţă, picurându-şi borş în canalul auditiv.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 01.01.2019 07:22 Monden

National Cinematografic