Lipsa de evenimente culturale, precum și comediile infecte din teatrele Capitalei îi determină pe bucureșteni să se distreze și ei cum pot. Cei mai mulți aleg să vandalizeze trotinete Lime, pentru că sunt la îndemână, fiind lăsate peste tot, aiurea, fenomenul fiind numit Lime Disease.

trotinete_vandalizate.jpg

De când au apărut trotinetele Lime nivelul lacului din Parcul Tineretului a crescut cu 5 cm, pentru că mulți le aruncă acolo după ce le găsesc prin intersecții. ”Nici nu știu care blochează căile de acces mai rău, trotinetele Lime sau femeile care se opresc să bârfească”, spune Decebal Popescu.

Prin toate cartierele pot fi văzuți oameni care singuri sau în grup trag câte un șut unei trotinete lăsate în drum, sau o aruncă în Dâmbovița, dar nu uită să-și facă și un selfie când fac asta.

”Cred că dacă n-ar fi trotinetele Lime foarte mulți bucureșteni ar fi pe antidepresive sau chiar internați la psihiatrie. Dar așa, mai distrugi o trotinetă, te mai răcorești un pic. Nici nu-ți trebuie aplicație ca să le folosești. Sunt poate cel mai util serviciu din Capitală”, explică pshihologul Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 09.02.2020 14:24 Monden

National Cinematografic