Studiu. Cea mai mare plăcere a bucureştenilor e să vandalizeze trotinete Lime

Lipsa de evenimente culturale, precum și comediile infecte din teatrele Capitalei îi determină pe bucureșteni să se distreze și ei cum pot. Cei mai mulți aleg să vandalizeze trotinete Lime, pentru că sunt la îndemână, fiind lăsate peste tot, aiurea, fenomenul fiind numit Lime Disease.

De când au apărut trotinetele Lime nivelul lacului din Parcul Tineretului a crescut cu 5 cm, pentru că mulți le aruncă acolo după ce le găsesc prin intersecții. ”Nici nu știu care blochează căile de acces mai rău, trotinetele Lime sau femeile care se opresc să bârfească”, spune Decebal Popescu.

Prin toate cartierele pot fi văzuți oameni care singuri sau în grup trag câte un șut unei trotinete lăsate în drum, sau o aruncă în Dâmbovița, dar nu uită să-și facă și un selfie când fac asta.

”Cred că dacă n-ar fi trotinetele Lime foarte mulți bucureșteni ar fi pe antidepresive sau chiar internați la psihiatrie. Dar așa, mai distrugi o trotinetă, te mai răcorești un pic. Nici nu-ți trebuie aplicație ca să le folosești. Sunt poate cel mai util serviciu din Capitală”, explică pshihologul Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
9 februarie 2020 12:02

Alte articole

Vezi mai mult