După atâtea discuții despre proasta calitate a aerului din București, avem în sfârșit și o veste pozitivă. Specialiștii în mediu au identificat cel puțin un loc în București în care aerul este nu doar decent, ci de-a dreptul excelent și numai bun pentru respirat: terasa cu mici de la Obor.

terasa-obor-mici2.jpg ”Dacă-mi găsiți un loc în București cu un aer mai plăcut pentru respirat, eu mă las de mici și mă fac vegan”, a anunțat specialistul în mediu care a analizat calitatea aerului din București. ”Credeți-mă că am analizat aerul de la terasa cu mici de la Obor în zeci de zile consecutive și de fiecare dată rezultatul a fost același: aerul e excelent acolo.”

Specialistul în mediu spune că Bucureștiul nu are nevoie de mai multe parcuri, cum spun diverși ageamii, ci de mai multe zone cu grătare pentru mici. ”Nimic nu purifică mai bine aerul decât mirosul de mici”, spune el. ”Și astfel am obține nu doar un aer mai plăcut în Capitală, ci am și alunga veganii din oraș, ceea ce nu poate fi decât benefic pentru bucureștenii normali.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 13.01.2020 13:22 Monden

National Cinematografic