După ani de supremație, cocalarul cu BMW care circulă pe șinele de tramvai a fost detronat din fotoliul de cel mai prost animal al planetei. Deși părerile sunt încă împărțite, biciclistul care nu doar că merge pe trotuar, ba mai și claxonează pietonii este considerat de specialiști noul cocalar suprem.

biciclist_pe_trotuar.jpg ”La fel cum printre șoferi este un procent important de idioți și cocalari, așa și printre bicicliști: unii dintre ei sunt uluitor de proști”, explică autorul studiului, reputatul Decebal Popescu. ”Am întâlnit inclusiv cazuri clinice, unii care aveau impresia că liniile alea trase de Oprescu acum 10 ani pe trotuare ar fi piste de biciclete legale. Și nu doar că merg pe-acolo, dar mai și claxonează pietonii.”

Evident, cocalarii cu BMW contestă rezultatele studiului și se plâng că sunt discriminați. ”Tot noi suntem mai șmecheri”, insistă cocalarul bucureștean Geo Lemandroi. ”Doar că ne e mult mai greu, c-au fost îngrădite mai multe șine de tramvai în București, pe Ștefan cel Mare sau Vasile Milea, de nu mai ai pe unde să te bagi. Asta e discriminare pe față, ca să ne ia bicicliștii fața!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 04.10.2019 10:40 Monden

National Cinematografic