Studiu! Clujenii se laudă în medie de 8 ori că au apă caldă până să facă un duș

Deși clujenii se laudă și de câteva ori pe zi că ei au apă caldă, consumul orașului de pe Someș este la nivel de Mizil sau Videle. Un studiu recent a scos la iveală că un clujean se laudă în medie de 8 ori cu apa caldă până să facă efectiv un duș.

”Practic, clujenii se laudă c-au ceva ce rareori folosesc”, explică autorii studiului. ”Numărul dușurile este de opt ori mai mic decât numărul laudelor. Și în estimarea asta am ținut cont și de clujenii care folosesc aceeași apă ca să se spele de câte trei-patru ori, că sunt foarte multe astfel de cazuri. Raportat la spălatul apă curată, paritatea este chiar mai proastă în Cluj, de 1 la 10.”

Primarul Emil Boc a reacționat imediat și a acuzat că studiul nu a luat în calcul mai multe elemente ce țin de specificul orașului. ”În studiu nu s-a ținut cont și de suprafața corpului clujenilor. Eu, de exemplu, folosesc mult mai puțină apă decât o persoană de 1,70 metri. Pe urmă, au fost ignorați clujenii care folosesc magneți pe contoare. Rezultatele sunt clar viciate”, a spus edilul Clujului.

Scris de TNR
16 septembrie 2020 14:09

Alte articole

Vezi mai mult