Studiu! Dacă soţia ta e la regim, e mai riscant să vii acasă cu ciocolată pe guler decât cu ruj

Atenţie, bărbaţi! Un studiu recent al Institutului pentru Armonie Familială din Tulcea a arătat că, dacă soţia e la dietă, e cu până la 75% mai probabil să primeşti un făcăleţ pe spinare dacă vii cu ciocolată pe guler decât dacă apari noaptea târziu, pătat de ruj.

“Gelozia e un sentiment complex, care poate stârni pasiuni aprige chiar şi când nu e vorba despre relaţii amoroase”, avertizează Deceneu Petrescu, psiholog clinician. “Atunci când, într-un cuplu, unul dintre parteneri e la regim, reacţionează foarte puternic dacă se simte înşelat cu o napolitană, mai ceva ca atunci când te prinde în pat cu altcineva!”

Potrivit aceluiaşi studiu, indiferent că e cu ciocolată, lapte sau alune, noul Joe XXL poate stârni certuri foarte aprige în cuplu. “Nu doar că mâncam napolitane fără ştirea ei, erau şi marca ei preferată! De atunci dorm pe canapea. Iartă-mă, iubito!”, recunoaşte un bărbat din Capitală, dornic să îşi recâştige locul în patul conjugal.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

25 noiembrie 2016 11:11

Alte articole

Vezi mai mult