Studiu! După fiecare articol despre dimensiunea normală a penisului cresc masiv vânzările de rigle

Deși nu pare, în spatele tuturor articolelor despre dimensiunea normală a penisului se află mafia producătorilor de rigle. Asta pentru că fiecare astfel de articol generează o creștere vertiginoasă a vânzărilor de rigle. E totodată și perioada în care mulți elevi descoperă la școală că nu mai au riglă, pentru că le-a fost luată de către tați.

Cei mai zgârciți bărbați se duc la Ikea, ca să folosească riglele gratuite de acolo. Medicii avertizează însă populația să nu folosescă riglele de la Ikea, pentru că nu se știe niciodată penisul cui l-au măsurat. Ei spun, totodată, că nu e indicat să împrumuți niciodată rigla unui alt bărbat, pentru că te poți alege cu tot felul de boli sexuale.

De pe urma articolelor despre dimensiunea normală a penisului nu beneficiază exclusiv producătorii de rigle. Le cresc vânzările și celor care produc rulete, pentru că anumiți bărbați, în încercarea lor de a impresiona o tipă, își cumpără cea mai lungă ruletă posibilă, pe care o țin la vedere, pe noptiera din dormitor.

Scris de Calin
3 martie 2015 17:03

Alte articole

Vezi mai mult