Studiu. Femeile care mănâncă salată, mult mai predispuse să stea capră

Cercetătorii britanici au făcut o descoperire care a luat lumea științifică pe nepregătite. Ei spun că femeile care mănâncă salată sunt mult mai predispuse să stea capră. Cercetătorii spun că astfel se explică și de ce dietele care conțin multe salate sunt din ce în ce mai populare printre femei, dar și printre bărbați.

Pentru că, în mod deloc surprinzător, același lucru este valabil și în cazul bărbaților care mănâncă salată: și ei sunt mult mai predispuși să stea capră. „Dacă ai burta plină de mici, e mai greu să stai în poziția capră, vei prefera să stai întins. În schimb, după o salată, o persoană este suficient de zveltă încât să stea în poziția capră fără să simtă vreun disconfort“, a explicat un cercetător.

În prezent, aceiași cercetători britanici lucrează la un studiu despre predispozițiile femeilor care în loc de salată preferă cârnații, crenvurștii sau salamul. „Studiul este abia la început, e prematur să ne pronunțăm, dar așteptăm cu mare nerăbdare să vedem ce descoperim despre preferințele acestor femei“, spune șeful echipei de cercetare.

Scris de Calin
2 februarie 2023 08:47
Citește mai mult despre: salata studiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult