Lucrările la magistrala Drumul Taberei trebuie grăbite! O spun cercetătorii patrioţi, care au comparat recent ritmul de creştere al metroului din Bucureşti cu cel al metroului din Budapesta. Potrivit savanţilor, dacă nu iuţim pasul, metroul unguresc are mari şanse să ajungă primul în Drumul Taberei, ceea ce ar echivala cu un act de anexare.

metrou budapesta drumul taberei.jpg Amintim cititorilor că metroul din Budapesta a început să funcţioneze în 1896 şi se extinde constant. Potrivit celor mai recente estimări, tunelurile acestuia au ajuns în prezent sub localitatea teleormăneană Videle şi vor putea să se conecteze la Drumul Taberei în circa doi ani.

“Am luat act de cercetările colegilor mei patrioţi, şi consider că se impun măsuri drastice”, a declarat primarul Oprescu. “Evident, o accelerare a lucrărilor la metroul nostru iese din discuţie, pentru că nu vrem să-i speriem pe locuitorii din Drumul Taberei. Dar putem delega câţiva din muncitorii de acolo să construiască ceva foarte năstruşnic, cum ar fi o sperietoare de unguri înaltă de 400 de metri sau un mare zid anti-metrou de-a lungul Şoselei de Centură”.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 30.08.2014 15:30 Monden

National Cinematografic