În fiecare dimineaţă de sâmbătă, un val de gemete profunde cuprinde România, dar sporul demografic e în continuare negativ - un fenomen ciudat care i-a intrigat multă vreme pe experţi.

gemdemahmureala.jpg

Oamenii de ştiinţă ai Universităţii din Tecuci spun că au reuşit să desluşească misterul: în orice moment, doar 8% dintre românii care gem o fac pentru că sunt în plin act sexual. Restul de 92% gem de durere, fiind EXTRAORDINAR de mahmuri.

"Chinezii, de exemplu, gem 52% de la sex, 30% de la mahmureală şi 18% de la tortura din lagăre. Normal că se înmulţesc. Ca şi francezii, care gem 50% fiindcă fac sex şi 50% fiindcă aşa vorbesc ei", explică Grigore Aureliu, statistician.

O soluţie pentru reducerea mahmurelii naţionale ar fi scumpirea alcoolului, dar asemenea măsuri ar putea provoca, în mod paradoxal, gemete de durere şi mai intense, avertizează specialiştii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Saturday, 22.02.2020 05:15 Monden

National Cinematografic