Studiu: Mediatizarea lui Becali, Guţă, Crudu sau Dan Diaconescu, firească. Românii asta merită!

Un studiu realizat la nivel european a demonstrat ceea ce era deja evident: românii văd mizerii umane în emisiunile mondene de la TV şi în tabloide pentru că asta merită. Prostia şi lipsa de cultură a multor români explică perfect de ce astfel de manifestări mizerabile fac audienţă, se arată în studiul făcut de un prestigios institutut din Stockholm.

„E firesc să-l vezi la televizor pe Guţă în timp ce dă cu aghiasmă peste amanta pe care a lăsat-o gravidă, care mai e şi îmbrăcată în mireasă în tot acest timp, e firesc ca românii sa-l vadă pe Dan Diaconescu înscenând că e pus cu forţa în tomberon. Nu e nimic anormal în promovarea Danielei Crudu sau a Biancăi Drăguşanu – fiinţele care se comportau ca nişte centuriste în emisiunea lui Capatos – sau în promovarea lui Gigi Becali, un cioban ajuns deputat doar pentru că un lider idiot de partid avea nevoie de banii lui obţinuţi prin căi ilegale. Românii vor circ şi promovarea nulităţilor, pentru că ăsta e nivelul lor de inteligenţă. La televizor apar persoanele pe care românii le merită”, se mai spune în studiul amintit.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
3 februarie 2013 14:02

Alte articole

Vezi mai mult