Studiu! Mulți români se uită la televizor doar pentru că le e lene să se ridice din fotoliu

Numărul românilor care se uită la televizor a tot scăzut în ultimii ani, dar ar fi scăzut chiar și mai mult de atât dacă nu ar fi existat fotoliile. Un studiu recent a scos la iveală că mulți dintre românii care se mai uită la televizor o fac doar pentru că le e lene să se ridice din fotoliu.

„Studiul a fost extrem de riguros“, spun autorii lui. „Am pus mai mulți oameni să se uite la televizor, unii stând în picioare, alții stând în fotoliu. După 30 de minute toți cei care stăteau în picioare opriseră televizorul și plecaseră, în timp ce aceia din fotolii încă se uitau la televizor. Concluzia e clară: oamenii se uită la televizor doar pentru că le e lene să se ridice din fotoliu.“

Autorii studiului sunt convinși că dacă televizoarele s-ar vinde exclusiv împreună cu un fotoliu, audiențele televiziunilor ar exploda. Ba chiar se hazardează să susțină că dacă scaunele de birou ar fi înlocuite cu fotolii, oamenii nu doar c-ar sta cu plăcere la muncă, ci ar și munci peste program, ba chiar și-n weekenduri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 februarie 2023 11:45
Citește mai mult despre: fotoliu televizor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult