Cercetătorii de la Institutul de Ginecologie Aplicată de la Fundeni au publicat recent un studiu cu privire la noul coronavirus și posibilitatea ca acesta să se transmită pe cale sexuală. Conducătorul de proiect, dr. Cristi Borcea, spune că în urma testării pe 1200 de persoane că nu, acesta nu se trasmite sexual.

borceaoficial_slobod.jpg

„Coronavirus? Am, firește, l-am luat săptămâna trecută de la Milano, unde eram cu afaceri. N-am avut răbdare să aștept să-l iau ca toți săracii când se lansează și în România oficial. Din ce am testat eu, virusul nu se transmite prin sex. Trebuie să le tușești în față. Dacă vrei”, a declarat Cristi Borcea reporterilor adunați în fața Institutului.

Poliția și parchetul s-au sesizat cu privire la încălcarea condițiilor de carantină și Cristi Borcea a fost arestat în această dimineață. El va fi dus la Rahova unde va executa o pedeapsă de 6 ani închisoare, dar va ieși luni seara, că are o întâlnire în oraș cu o procuroare. Dup-aia se duce înapoi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 01.03.2020 11:41 Monden

National Cinematografic