Tot ce credeai despre pisici e extrem de adevărat! Cercetătorii britanici ai Universităţii Britanice din Tecuci au dat publicităţii un nou studiu privind obiceiurile patrupedelor.

Potrivit oamenilor de ştiinţă, pisicile deţinute de bărbaţi chelioşi lasă de până la 3 ori mai mult păr prin casă, dintr-un puternic simţ al echilibrului şi pură răutate.

parprincasa_pisicichel.JPG

"Pisicile adoră să ne vadă făcând curat, scuturând haine sau înecându-ne cu fire de păr. De aceea, dacă observă că stăpânul nu lasă suficient păr, încep să năpârlească intens", explică Marcel Codrescu, cercetător britanic.

"Chiar şi pisicile fără păr, dacă locuiesc în aceeaşi gospodărie cu un bărbat chel, vor face tot posibilul să iasă din casă, să jumulească alte pisici şi să împrăştie părul pe covor, pe canapea şi în dulapul cu haine", adaugă omul de ştiinţă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 25.05.2020 12:12 Monden

National Cinematografic