Studiu! Redactorii de tabloide sunt atât de puerili, încât devin o ţintă pentru pedofili

Specialiştii avertizează într-un studiu apărut recent asupra pericolelor la care se expun redactorii tabloidelor. Dacă până acum se ştia despre aceştia că sunt subiect de glume din cauza muncii ruşinoase pe care o prestează, mai nou au apărut informaţii că redactorii tabloidelor au intrat în atenţia pedofililor.

„Din cauza modului în care sunt scrise anumite articole, apare impresia că acestea sunt scrise de copii de 10 ani. Asta pentru că, într-adevăr, articolele din tabloide sunt la nivelul unui minor care abia a terminat ciclul primar. Din această cauză, tot mai mulţi pedofili ajung să îi invite în oraş pe redactorii care scriu pentru tabloide”, avertizează specialiştii.

Ca să nu mai ajungă victimele pedofililor, redactorii de tabloide ar trebui să se reîntoarcă la şcoală, în clasa a V-a, şi să nu primească dreptul de a mai scrie în tabloide până nu termină măcar liceul, au recomandat autorii studiului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
8 ianuarie 2013 18:01

Alte articole

Vezi mai mult